Pension

Wij bieden u geen pension aan zoals U ergens anders kan vinden (Kennels, nachthokken, speelweides,…) maar een warm gezin waar uw hond zich onmiddellijk thuis kan voelen.

Wij integreren uw hond(en) in ons gezin samen met onze honden. De honden mogen dan ook overal samen meelopen in huis,  ’s avonds samen gezellig op de zetel, op wandeling, spelen,… kortom alles net zoals ze dat bij u thuis gewoon zijn, enkel de keuken en onze slaapkamers zijn verboden terrein.

Doordat wij gebruik maken van dit uniek concept kunnen wij maar zorgen voor honden uit 4 gezinnen en dit om er voor te zorgen dat wij elke hond de nodige en verdiende aandacht kunnen geven.

Ook uw honden hebben recht op een ontspannende vakantie.

Als u wil kunnen wij er voor zorgen dat uw hond gewassen word in ons professioneel uitgerust salon voordat u hem komt ophalen of kan er een afspraak gemaakt worden bij een trimster om hem een volledige verzorging te geven. Wij werken samen met enkele professionele trimsters uit de buurt erkend door trimcanis. Hierdoor kunnen wij u verzekeren dat uw hond de beste vachtverzorging zal krijgen…

De honden eten bij ons Farm Food en/of vers voer en is in de prijs inbegrepen. Omdat Farm Food een koud geperste brok is er een directe overschakeling van uw voer mogelijk zonder ongemakken voor de hond. Indien gewenst kan u de hond zijn eigen voeding meegeven in geval van dieet, allergie,… maar dit hoeft totaal niet.

Ook speeltjes, kussens, benchen, … hoeft u niet mee te brengen alles is bij ons beschikbaar en wij zijn dan ook niet verantwoordelijk indien u dit wel doet voor eventuele schades aangebracht al dan niet door andere honden.

Wat brengt u dan wel mee!
Correct ingevuld Europees paspoort met vermelding van alle inentingen. Parvo, Bordotella bacterie (kennelhoest) en Rabies dienen volledig in orde te zijn.